Tavse Verdener       BorisHansen.dk       Mørke Hemmeligheder
Kontakt Boris Hansen       Følg Boris Hansen:
Om bøgerne
Oversigt over bøgerne
Om Panteon-sagaen
Hvad er Panteon-sagaen?
Hvem står bag serien?
Hvordan køber jeg bøgerne?
Kan jeg læse kapitler gratis?
Extras
Kort over Juvelen og omegn

1: Vejen til Panteon
Mere info


2: Akkanas Gåde
Mere info


3: Panteons Prøve
(del 1 og 2)
Mere info


4: Den Tiende Trone
Mere info

Hvad er Panteon-sagaen?
Panteon-sagaen er en serie i fire bind, der henvender sig til unge og voksne. Serien blander to genrer, der typisk adskiller sig meget fra hinanden, nemlig fantasy og science fiction. Historien udspiller sig på tværs af to verdener: Vores egen, der i en nær fremtid er blevet mere dyster, og en fremmed verden, hvor guder strides og ældgamle hemmeligheder ligger begravet i jorden.

Historien følger først og fremmest Lucas, der må foretage en rejse til det ukendte da hans bedste ven, Cassandra, pludselig forsvinder. Cassandras noter leder ham til den fremmede verden, der på overfladen virker vidunderlig og eventyrlig, men som snart viser sig at være i store problemer. En af den fremmmede verdens regerende guder er død under mystiske omstændigheder, og et blodigt kaos truer med bryde ud og opsluge alt og alle. Mens Lucas forsøger at finde Cassandra og forstå hendes mange hemmeligheder, kæmper Empyrias engle for at holde orden på en verden, der når som helst kan bryde ud i krig.

Panteon-sagaen er en nøje planlagt serie med et omfattende persongalleri spredt mellem to verdener, der repræsenterer henholdsvis dystopisk sci-fi og eventyrlig fantasy. Første bind, "Vejen til Panteon", udkom i efteråret 2016.
Hvem står bag serien?


Boris Hansen er født i 1981 og begyndte sin forfatterkarriere i 2006 med den prisvindende voksenkrimi "Marburg-Eksperimentet". Fra 2012 til 2014 udgav han fantasy-trilogien "Den Ældste Myte".

Boris Mølgaard Hansen er er cand it. og bor i Århus, hvor han til daglig nørder med at skrive bøger og udvikle computerspil. Han debuterede i 2006 med den prisvindende voksenkrimi Marburg-eksperimentet, men arbejder nu mest med fantasy- og sci-fi-genrerne, som han selv har læst siden barndommen. Mellem 2012 og 2014 udgav han fantasy-trilogien Den Ældste Myte, som fik en strålende modtagelse.

Serien udgives af forlaget Tellerup, der er et af Danmarks førende forlag inden for ungdoms-, fantasy- og sci-fi-litteratur.
Hvordan køber jeg bøgerne?
Bøgerne kan købes i de fleste større boghandler som Bog & Idé eller direkte fra Tellerups hjemmeside.
Kan jeg læse kapitler gratis?
Ja. Du kan downloade de første kapitler af "Vejen til Panteon" som ePUB eller PDF.
Kort over Juvelen og omegn


Klik for at åbne i nyt vindue.
Kortet er tegnet af Mikkel Maltesen.